Jump to content
Sign in to follow this  
bruno

WP-Post-Thumbnail on Station Pro

Recommended Posts

bruno    0
bruno

For some reason the WP-Post-Thumbnail is not working on my Station Pro template. Any idea why? Thanks, B.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

well some people are having problems with this plugin. Can you explain the problem your having further? maybe with screenshots?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bruno    0
bruno

The problem is that is never stop to shows: - WP Post Thumbnail "Loading original image for cropping ..." in the Edit Post page. I've been waiting for several minutes and it never finish with it. I've seen on the plugin website that some people had the same problem. Do you have any idea how to sort it out? Thank you, Bruno

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

yes, I think I got it working by deactivating then reactivating the plugin. Remember this plugin is just a tool to help you create a custom field called 'thumb' with a value = a 200px by 200px image. Also, I can tell you that in WP 2.9 when it comes out this plugin will be replaced with a new WordPress function:

wp_post_image()

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×