Jump to content
Sign in to follow this  
rick0731

Home Page Craziness

Recommended Posts

rick0731    0
rick0731

Can somebody tell me why there are SO many bugs in this theme?? I love the look, but I make a minor text change and my ENTIRE home page reverts back to the just installed homepage. Even happens when NO html changes are involved, so please don't say its code. I work on all kinds of other themes and this never happens. Just changing text words on Feature 1 on a fresh install. Anyone have this happen to them??? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

this is a rare thing that we've only seen a couple times... we haven't been able to duplicate the issue however. In every case, customers have worked it out. Couple questions... what browser are you using? what host are you on? are you direct navigating to any links with the word 'action' in the url?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rick0731    0
rick0731

Every installation I tried it on is hosted at Hostgator and using Firefox. I would understand if there are minor glitches to the particular section I'm working on, but it wipes the entire home page... all the Feature 1, 2, 3 and the Feature 1, 2, 3. I work for hours getting it just right and then all of a sudden, wham!!! And no "action" in the URL.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

ok weird... Very sorry about the problem. So they just disappear? Anything particular you're doing that could be causing the issue? (adding widgets, setting options etc..) For now, please use the backup in DB button on bottom from time to time.. (and restore if you have a problem)

Share this post


Link to post
Share on other sites
rick0731    0
rick0731

So... you're telling me nobody else has mentioned this before???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

yes, twice actually.. once because they were direct navigating to a Url; and once because of some weirdness that we attributed to GoDaddy's DB connection. HostGator is a good host, so I don't think its the problem here. If you want to email me at andrew at gmail (dot) com, I can dig up some of those emails. So this is as far as I know, a rare issue. It makes me nervous though because we can't figure out what about certain systems cause the problem (its been different every time). One thing I might look into is which plugins you're using? Is there anything else different about your setup?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

another question: which theme/version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rick0731    0
rick0731

Again, I really like the look and frankly have tried to find something better (and more stable). But... I keep coming back! iBlogPro3 3.5.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

oh! Let me get you 3.6.3 . In this version we've added some redundancy specifically to prevent this. Just email us at hello at pagelines.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×