Jump to content
Sign in to follow this  
scoop

Lost the spacing on the showcase

Recommended Posts

scoop    0
scoop

They are now under each other vertically instead of 3 horizontally - made no changes to it. PlatformPro with Base

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson    3
timlinson

There's invalid markup on the page that's throwing everything off.. did you make any changes to the first feature slide? I think that's where it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

No changes at all - all I did was change the image - or try to - didn't even change the text - did try the image in both image places when one wouldn't work... What invalid markup - and how would I adjust it? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson    3
timlinson
did try the image in both image places when one wouldn't work...
Hm what do you mean both places? When you edit the 1st feature and scroll down, what does it say under Feature Background Image? Does the preview image directly under it show the image correctly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

odd - replied here and it doesn't show. think this is an upload problem the image is showing up in my media gallery with an empty url. what should the path be in my media settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate    3
Kate

Hi Sharon, If you didn't modify the media folder path in Settings, then it should be pointing to wp-content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Hi Kate, I did modify it based on a thread I had read here while trying to solve the problem myself. It now points to the PlatformPro's image folder - is that correct - or should it point to the standard wp-content/uploads?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate    3
Kate

Hey Sharon, Actually just answered this in the other thread ;) Here's what I posted there:

You can change the file path if you'd like. But, the benefit of keeping it in wp-content, as opposed to a theme folder, is it will be accessible even if you change themes ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Will do - but - no one is telling me why i lost my formatting on the home page - which is why I started this new thread - the whole bottom of the page is off. Thanks....!

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Hi Kate - thank you that did it - and the page formatting is back as it should be as well!! Thank you for the good Karma!

Share this post


Link to post
Share on other sites
scoop    0
scoop

Hi Kate - thank you that did it - and the page formatting is back as it should be as well!! Thank you for the good Karma!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×