Jump to content
Sign in to follow this  
cartschris

Getting default excerpt to show images

Recommended Posts

cartschris

In 'Blog Layout Mode' is there a way to have the default excerpts show images? Since most of my posts are image heavy, the excerpts don't function well without them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

Are the images set as the "featured image" for each post?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cartschris

No. I do have a featured image selected which appears to the left of the post. That works fine. I'm trying to get the images from the post to appear in the default generated excerpt. For example look at the post "Landscape Series 1...". You'll see descriptions of images but will not see any images. http://www.hoggetownerunoff.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Loren, I can see the thumbnails next to the generated excerpts for all posts. Was the problem resolved or do you see something different?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

You have to add `` to the allowed tags for excerpts

Share this post


Link to post
Share on other sites
cartschris

@Catrina The issue wasn't with the featured images appearing, but with images not appearing in the excerpt itself. @Simon Thanks for the heads up on that setting. For anyone else possible looking at this thread, the setting is located here: PlatformPro Settings > Blogs & Posts > Allow Tags in Excerpt

Share this post


Link to post
Share on other sites
bimijane
How do I correctly write the allowed image tag? OR many thanks, jane

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
is the tag to include in the excerpts. will deliver the word image inside angle brackets and nothing else. It's not HTML or W3 compliant.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
puntNL
Hi, Is there a default tag for embedded (youtube) video as well? ( Framework 2 -> Settings -> Blog&Posts -> Allow Tags in Excerpt, Control which tags are stripped from excerpts)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×