Jump to content
Sign in to follow this  
helvetik_a

custom page does not show content

Recommended Posts

helvetik_a

Hello. I added a new page template in the platform base (page.index.php), (i am working with a childtheme). this is my code in the new template: <?php /* Template Name: Index Page */ setup_pagelines_template(page.index.php); ?> The page show's up in the wordpress dashboard (index-page) and in the template section settings of platform....but i cannot add the sections...i add them, but nothing happends... but did i miss something? I put this in function: // Add Index Page pagelines_add_page('base', 'Index Page'); I see this page when i activate the "default page" in wp: qvv0W.png And this when i activate the index_page in wp: BJtLu.png my dashboards: Z27Vf.pngaZF2L.png i would apreciate if you could explain me step by step how to proceed... thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

In functions.php it should be: pagelines_add_page('index', 'Index Page'); the first parameter referring to the filename.

Share this post


Link to post
Share on other sites
helvetik_a

Hi Jimmy. Finally it is working. I do like Pagelines, but there's so much documentation missing. thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×