Jump to content
Sign in to follow this  
alamedacomputers

Page Title Placment Problems.....

Recommended Posts

alamedacomputers

hi, I have attached a screenshot where you can see the duplicate page title "MOON ROCK FOR UNDER $100!!" misplaced under the the blue frame and the pic. The 'real' page title is over on the right. http://www.lunarmeteoritestore.com/page946.png I have attached another screenshot of my setup for the page. http://www.lunarmeteoritestore.com/pagesetup.png any ideas why it's appearing? thanks, jc

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

Looks like you've got a subnav menu activated with just that one page as a menu item. Take it out of whatever page template your using for that page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson

So in this last subnav.png screenshot you posted, those are your currently saved settings? You've got that "Hide Sub Header" option checked and saved, and the subnav is still showing up on that page? Does a subnav appear on any other page where you've specificed a "Parent" page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
alamedacomputers

hi tim, thanks for the reply. I looked at ALL my pages yesterday and the 'Hide Sub Header' box was checked in all of them. Plus I saw NO entries in the Subnav area. I think I have PERMANENTLY DELETED the page that the problem was in. My problem is I am trying to sell slices of moonrock for $5000+ and it's no good if it also says "MOONROCK FOR $100!" http://www.lunarmeteoritestore.com I had made some pages that I was not using and I deleted them. I had a choice and I chose Permanently Delete and I think the offending entry may have been in one of those pages. any ideas? thanks, john ps. if you look now another page title seems to be appearing too...

Share this post


Link to post
Share on other sites
alamedacomputers

different browsers are showing this differently too. http://www.lunarmeteoritestore.com the text MOON ROCK FOR UNDER $100 !! in the subnav bar appears in IE, Chrome, Avant(double menu) and Opera but not in Firefox & Seamonkey

Share this post


Link to post
Share on other sites
alamedacomputers

I cleaned up the code with W3C and HTML TIDY; have you any idea please how I paste the new version into my site? thanks, john

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson

Unfortunately it's not a matter of fixing the page errors and pasting it somewhere. Pages are dynamically generated, so the source of the errors have to be fixed in the places where they originated, e.g. the post content areas, widget content areas, html content area, page titles with html tags, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×