Jump to content
Sign in to follow this  
lmatanich

Open New Window

Recommended Posts

lmatanich    0
lmatanich

I created several slideshows (created from slideshow pro, uploaded outside of wordpress) which can be found under "Photography" at http://www.redbarnstudios.net Can someone help me figure out how to have each of these slideshows open in a new window. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic    6
kastelic

Go to your custom menu. Put in a "custom menu item" and have the title be like this (html and all):

`David and Martha`[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
lmatanich    0
lmatanich

Thanks Jimmy. I put that bit into the "URL" section of the menu item, and when I click on "David and Martha" a new window opens, but I get this message: Firefox can't find the server at atarget=_blankhref=.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lmatanich    0
lmatanich

I'm an idiot. I put it in "title" instead and it works! Thanks for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
lmatanich    0
lmatanich

So I tried doing this for the other slideshows, but I can't get any of them to open in a new window. I put this in the "title attribute" for each respective menu item: `code`a href="/galleries/gallery/">Gallery</a`code` `code`a href="/galleries/adam_and_terra/">Adam and Terra</a`code` `code`a href="/galleries/andrew_and_kathryn/">Andrew and Kathryn</a`code`

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Laurie, the code needs to look like this: `David and Martha` There are no spaces between the equal sign in

target="_blank"
and no spaces between the equal sign in
href="/galleries/david_and_martha/"

.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
lmatanich    0
lmatanich

I've been having a lot of trouble with this one. It was so strange, I would put that code in the "title attribute" (wouldn't work), then moved to the URL (wouldn't work) then moved back to the "title attribute" and it worked. I looked into this on some other wordpress forums and came across the "screen options" at top of menu page, checked "link target" option, and then selected for it to open in new window. That worked and I have no issues anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites
lmatanich    0
lmatanich

Thanks Catrina! Is there any reason to go the code route or am I good w/ the method mentioned above?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Your method is the easiest and best (I was not aware slideshow pro had that window option).


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×