Jump to content
Sign in to follow this  
saidseven

Why is my page doing this?

Recommended Posts

saidseven

Hello, First let me say that i love pagelines its far and away the best tool for wordpress i've ever used. I have a few issues with my sites "blog" page. Here is a link... http://blog.positionlogic.com/blog-news/ If you notice the right column is below the content. The strange thing is that i have the right primary and secondary column disabled on the pages settings. But the primary still shows up below the content. Something leads me to believe that an end tag is missing, but there is no html on the page. All my regular pages look fine: http://blog.positionlogic.com/products-gps-location-based-asset-tracking-solutions/ Even my post pages look fine: http://blog.positionlogic.com/2011/04/08/07042011-notas-de-desarollo/ It is only happening on my posts page. I've been stuck on this page for 3 hours. Can someone please help. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

The blog page meta options are handled differently. I'm not sure why the sidebar is wrapping but at any rate you can choose the "full-width" layout for the blog by going to the PP SETTINGS - PAGE and POST panel

Share this post


Link to post
Share on other sites
saidseven

I set page to full width and it still stays the same. Any other ideas? I tried validating the code and got this... Line 78, Column 41: Unclosed element div. ??¦iv id="site" class="one-sidebar-right"> <!-- #site // Wraps #header, #page-mai??¦

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Is that the only error that is showing up? When I validate the code for your site I'm not finding that error but I am finding others: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fblog.positionlogic.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2 Are you using any custom code CSS?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
saidseven

Thanks Catrina! I ended up going into settings>reading and reduced the display post count from 10 to 5 and from full to summary. I think there was a strange character in one of the posts that was throwing off the code. I got it all worked out. Thanks so much for looking into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×