Jump to content
Sign in to follow this  
imwy2cool

Flickr RSS

Recommended Posts

imwy2cool

I've noticed that there are several other posts like this that are all having the same issue; the flicker images are NOT being pulled. I know this plugin is not actually a part of the theme, but when the theme is purchased the functionality is expected. I have searched for hours and hours and tried every fix I can find. Please look into this. I have created a page that is hidden from my navigation so that you can see it. I've disabled the other pages that did have the carousel page template. http://www.westerntimberframe.com/flicker-rss/

Share this post


Link to post
Share on other sites
imwy2cool

Okay I have solved this. :-) At least it works for me with WordPress 2.9.2 iBlogPro theme Replace this code in flickrrss.php 'if(preg_match('', $item['description'],$imgUrlMatches)) { continue; } $baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $imgUrlMatches[1]);' With: '// Hack to switch regular expression for 2.9.2 $pattern = ''; if(!preg_match($pattern, $item['description'], $imgUrlMatches)) { continue; } $url_array = explode(' ',$imgUrlMatches[1]); $baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $url_array[0]);' You'll find it around line 150. It's NOT perfect as it is a hack, but at least my images are working now. I hope it works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
imwy2cool

Okay I have solved this. :-) At least it works for me with WordPress 2.9.2 iBlogPro theme Replace this code in flickrrss.php 'if(preg_match('', $item['description'],$imgUrlMatches)) { continue; } $baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $imgUrlMatches[1]);' With: '// Hack to switch regular expression for 2.9.2 $pattern = ''; if(!preg_match($pattern, $item['description'], $imgUrlMatches)) { continue; } $url_array = explode(' ',$imgUrlMatches[1]); $baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $url_array[0]);' You'll find it around line 150. It's NOT perfect as it is a hack, but at least my images are working now. I hope it works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
imwy2cool

Okay I have solved this. :-) At least it works for me with WordPress 2.9.2 iBlogPro theme Replace this code in flickrrss.php

if(preg_match('', $item['description'],$imgUrlMatches)) {
						continue;
					}
					$baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $imgUrlMatches[1]);
With:
// Hack to switch regular expression for 2.9.2
					$pattern = '';
	
					if(!preg_match($pattern, $item['description'], $imgUrlMatches)) {
	
						continue;
					}
	
					$url_array = explode(' ',$imgUrlMatches[1]);
					$baseurl = str_replace("_m.jpg", "", $url_array[0]);

You'll find it around line 150. It's NOT perfect as it is a hack, but at least my images are working now. I hope it works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
imwy2cool

Here is a link to the fix:

At least this worked for me. I don't know why on this one I had to change it and on my other sites it still works. Same host, same everything. Who knows. I tried every other fix I could find and I finally changed the plugin myself and it started working. Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×