Jump to content
Sign in to follow this  
compartmentlife

Carousel duplicating same image for every thumbnail

Recommended Posts

compartmentlife

This just happened today. I'm not sure what caused it, but it just went haywire. I hope someone can help. My carousel is populated from recent blog posts, but all of a sudden every image is the same even though it links to different posts correctly. Help! http://www.compartmentlife.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
jheflin

I've encountered this as well. To clarify my current setup I'm running WordPress 3.1.1 and Platform Pro 1.2.2 / Base 1.0.4. I haven't upgrade Platform Pro because I don't have the time right now to mess with the new styling which 1.3 introduced. http://www.midlandgis.com/index.php/news

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

That's pretty strange, what version are you running and what were you doing or did you do just before it went haywire (if anything.) Also, have you tried deactivating plugins to see if there's a conflict?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mpeesel

Been happening to me too. post here: http://www.pagelines.com/forum/topic/7976 No good info, but it's happening to features, boxes and banners. I also haven't upgraded yet, but about to. I go into PHPMyAdmin and search for duplicated titles and mass delete. Seems to work pretty well, but takes about 15 - 20 minutes to do all of them. Ironically, it was happening on my live site, but not my duplicated dev site. Very odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson

You're both running the 1.2 branch, so I'm thinking it's linked to that. Just curious, is your dev site on the same server/host? Any noticeable difference between the dev/live environments?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Updating to the recent PP should fix this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
phxreguy

I had this problem occur when I upgraded WP from 3.0.4 to 3.1.1. Upgrading to the latest version of PageLines fixed the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×