Jump to content
Sign in to follow this  
Michael_J

iBP4 upgrade issue - Feature - H3 tag not working?

Recommended Posts

Michael_J

After upgrading, all of the H3 tags in my Feature Titles have disappeared. Here is the code for one of the features:

<h1 class="ftitle">SmartPad</h1>
	<h3 class="fsub">An Integrated Organizer for iPad</h3>
<h4>Now with Automated GTD</h4>
	Projects, Tasks, Notes, and Calendars - all integrated with each other.   Organize Your Life.

Here's how it looks on the site, http://www.leftcoastlogic.com/blog/a-feature/ sl0GQ.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate

Hey Joseph, Not seeing the feature on the site, but, using Firebug can you see if any CSS is directly applied to those h3s?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael_J

Sorry, the feature page name was changed (not sure how?) http://www.leftcoastlogic.com/blog/featur/ Umm, as far as I can tell, there are no CSS changes (see screenshot). I didn't make any changes to my code; this just happened when I upgraded to iBP4. JhRe1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael_J

Okay, the culprit was this code snippet that a forum member gave me, to remove the bizarre page navigation text from my footer. Here is the code:

body{}
	#menu-custommenu-1 ul, h3, div.footer_nav {display: none;}

When I remove that code, my h3's all appear throughout the site. However, the page navigation text is showing up in my Footer. (I made a separate post about how to control the footer info...) vHcgY.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×