Jump to content
Sign in to follow this  
therealmacgenius

Help: Pagelines Features does not show featured link

Recommended Posts

therealmacgenius

Please help, I have tried multiple things to get the link to show in the feature. Though we have a link setup for the featured link, the link still doesn't work. The Features does not work on the homepage of: The Real Mac Genius.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
timlinson

From what I can tell, you have too much in the feature text. It's pushing the feature link out of sight.

Share this post


Link to post
Share on other sites
therealmacgenius

Hi Tim, How do I change the amount of text that shows in the feature? Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Nick, to change the amount of text that shows in the feature, you can go to the feature editor and delete some of the text that's there.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
therealmacgenius

Still having trouble with the link not showing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Did you add "feature link text" for the posts that set as the feature category?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×