Jump to content
Sign in to follow this  
bluehilltech

Incorporating logo image instead of the blog title

Recommended Posts

bluehilltech    0
bluehilltech

I have installed the StationPro theme at by website (http://www.bluehilltech.com). I am trying to put my logo appear instead of the blog title. But couldnt figure out how to fix the cropping issue that I have now. I would like space between the log and the menu. Any help appreciated. See screenshot of the logo as it appears now:bluehill-stationpro-issue.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

in StationPro there is a fixed header width by default (because of the layout)... you can change this however in the options; and it should fix your problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites
bluehilltech    0
bluehilltech

No matter what the value of the header height is I am still getting a overlapped logo:bluehill-stationpro-issue1.png Is there a specification on what the image size should be if I have to keep the default 45 pixel header height?

Share this post


Link to post
Share on other sites
wjs04    0
wjs04

Blue...I have just started to work on my site and I was able to move the page down. I'm not sure if pageline recommends this mod, but it seem to clear up the overlap. I added padding-top: 20px; to the #pagewrap. /*layout width */ #pagewrap { width:960px; margin:0 auto; padding-top: 20px; } My site is www.sharpewings.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
jnoh    0
jnoh

@wjf04 looks good. I would suggest entering the css mods in the Custom CSS Code section whenever possible to avoid directly modifying the theme directly. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
bluehilltech    0
bluehilltech

@wsj04: I tried what you suggested but didnt work :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
bluehilltech    0
bluehilltech

Fixed the issue by adding the following to "Custom Code" > "Custom CSS" > "Custom Rules": .home img { position:relative; top: -20px; }

Share this post


Link to post
Share on other sites
bluehilltech    0
bluehilltech

Its working now! Thanks for everybody responded. Here is how my solution looks like: Logo image is 325x86.Added the custom code as I have indicated in my previous post. You can see it working at http://www.bluehilltech.com Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×