Jump to content
Sign in to follow this  
tbk4568

Fixed-width page issue

Recommended Posts

tbk4568

I had my website set to fixed-width mode so that it could display a border and background color. The feature image (sized to 960x330) fit perfectly. Upon changing the font tonight, the entire width of the fixed content area shrunk. Now, my feature image is cut off and all my content is stretched out. I have no idea what happened but I need to fix this asap! The site is www.remembereden.com. Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
cshoffmann

There was a bug that was resolved in the Platform Pro 1.3.2 version. Have you upgraded yet: http://www.pagelines.com/docs/upgrading To resolve without the upgrade to 1.3.2 you must go to PageLines>Settings>Layout Editor> Adjust the width and save. Occassionally the issue may happen again so repeat the layout editor. If you are 1.3.2, then in Misc. Settings you may Disable AJAX Saving and Make Dynamic CSS Inline by checking the boxes. Let us know if that resolves the issue for you. Good Luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tbk4568

Hi, I haven't upgraded yet but when I went into settings and adjusted the width, no change/effect took place. As i said before, the site was fine so I'm confused as to why the width changed so suddenly. If I upgrade, none of my work will be lost will it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

If you didn't edit any of the core theme files then nothing will be lost.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tbk4568

I upgraded to the 1.3.2 version and am still having the same problem. The banner I have in the feature set which is sized to the correct proportions is being cut off in the left-hand side. I also tried adjusting the width in the layout editor and that also didnt correct the problem. I made no other changes to the code. The width literally shrunk suddenly and without explanation. Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tbk4568

I fixed the problem - dragged out the margin - it seemed the changes weren't saving prior.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×