Jump to content
Sign in to follow this  
malidani

Banner Set Problem

Recommended Posts

malidani

Hi, I've got a problem with Banner Sets in Platform Pro. Default Banner Set Settings (under "Blog and Posts" in "Platform Pro Settings") seem to take precedent over Banner Sets selected on the Page level (Page Meta Settings "Banner Section"). As a result, Banners though customized on a page by page basis, still always display the default set. From all I can see this must be a bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
malidani

Hi Bryan, thanks for the quick response. I just purchased Pro a few days ago and then downloaded it from the Pagelines link, so should definitely be the most recent version. I had installed Platform (the free version) before and now replaced it with PlatformPro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Can you show us via a screencast? We haven't had any other reports of thus as far as I know, but would love to get it sorted out for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

This was indeed a bug which is now fixed, we are hoping to get 1.3.3 out in the next couple of days. If you are desperate for a fix now you can email me direct @ pross@pross.org.uk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×