Jump to content
Sign in to follow this  
agility2

Carousel thunbs not appearing in Pagelines after updating to Wordpress 3.1

Recommended Posts

agility2

I am using the carousel and post content to feed it. After I updated my WordPress to version 3.1 the thumbnails went blank. How can I fix this or is it being worked on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrFent

did you try regenerating the thumbnails in the gallery options?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ashriver

I'm having the same issue. I see the thumbnails in my admin but not on the front of the site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Are you guys all on PlatformPro 1.3.1?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nelson108

I'm using Base version 1.0.4 and PP version 1.2.3. Do I need to upgrade both? What's the safest way to do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
agility2

Yes I have updated to Platform Pro 1.3.1 and still have the same problem of the thumbs not showing

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Okay Anthony do you have a link to your site. We can check for other potential errors

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×