Jump to content
Sign in to follow this  
6924s34ndz

text widgets platform pro

Recommended Posts

6924s34ndz

Hi Page Line team, I have a local site site created using Pro-line and transferred the site to the server. Everything works perfect, except the text widget. It seems that they are not transferred. Do you have an idea how I can fix it. greeting Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
ricardo

You can always recreate it, no? Copy paste from the local site to the server one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic

All your posts and pages transferred okay? Could you give a link?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6924s34ndz

H?© Guy's THE site url is www.hpunt.com Cheers Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate

Hi Roger - When you transferred the site, did you do a full database transfer? If not, then you'll have to recreate them as @Ricardo suggested.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6924s34ndz

Hi Kate, I did a Full transfer form the sql dbase and imported it in to the servers msql. With the transfer for a site made with iBlog theme I had the same problem. Is there a change that I make the wrong selection in de sql dbase. Is there a example of the selection you should make before exporting. greets Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Well text widgets where? Wouldn't widget info be stored in the default WP db? ...and it's only the blank text widget that doesn't transfer? What do you have in that widget?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×