Jump to content
Sign in to follow this  
justin

Loading jquery.cycle.all.js Twice?

Recommended Posts

justin

Looking at the source of my iBlog3 Pro homepage, I am seeing jquery.cycle.all.js being loaded twice. Can you confirm? This is wasted bandwidth and load time. Thanks.

	<script type="text/javascript" src="http://www.mydomain.com/wp-content/themes/iBlogPro/js/jquery.cycle.all.js"></script>
	<!-- Modules w/ Javascript -->
	
	<script type="text/javascript" src="http://www.mydomain.com/wp-content/themes/iBlogPro/js/jquery.cycle.all.js"></script>
	

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Actually you are correct, this has been noted for fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
justin

Master P, How can I fix this manually. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Mr. J. I don't think the performance will be hampered in most browsers as it's cached but you can simply delete one of the calls to the javascript file. thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites
justin

Yeah the weird thing is I don't see it loaded twice in header.php? Where should I be looking?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

check inside of the 'init_feature.php' file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
justin

Yeap, was in /includes/pro/init_feature.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×