Jump to content
Sign in to follow this  
emcee

Script bug at activation

Recommended Posts

emcee

Hi I get this error message white screen of death when I activate the theme, what should I do ? Warning: require_once(/var/www/marango.ca/site/site/wp-content/themes/platformpro/core/library/library.I18n.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/marango.ca/site/site/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php on line 30 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/marango.ca/site/site/wp-content/themes/platformpro/core/library/library.I18n.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear:/var/www/marango.ca/site/site/wp-content/plugins/mailchimp-widget/lib') in /var/www/marango.ca/site/site/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php on line 30 Thank you for answering as fast as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

What method of installation did you use? What host are you using? I'm marking for developer review. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

If you have access to the wp-admin...reset all of the theme features first

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Ya looks like you might of had a problem with the install. Can you try again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×