Jump to content
Sign in to follow this  
jyoung757

Features video in Chrome problem

Recommended Posts

jyoung757

Youtube video in Features remains in view when feature changes, and when page is scrolled in Chrome (mac). OK in Firefox and Safari. www.ufww.org/adv Thanks...Jeff ps. sorry if this post is a repeat, earlier attempt did not make the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Hmmm, interesting issue... Do me a favor and paste the embed code you are using, I'm sure there's nothing out of the ordinary but it's worth a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Hmmm, the only thing that I can think of is that the new YouTube embed option (the iframe) is causing the issue. Try using the classic embed code below and let me know if that solves the problem.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bqzUI1ihfpk?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bqzUI1ihfpk?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Share this post


Link to post
Share on other sites
jyoung757

That did it. There's a significant delay, but it works.

  • Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×