Jump to content
Sign in to follow this  
brianhoney

Design Control Issues - No Changes Made to Site

Recommended Posts

brianhoney    0
brianhoney

Recent purchase of PageLinesPro. Just download the new DEV and BASE files, uploaded to my server today. Trying out the Design Control panel, after watching the video tutorial for it. None of the changes I have made in Settings / Design Control are showing up on the site: www.touringhitch.com. I've selected just goofy text colors, and regardless of what background image I upload - nothing shows up. Make changes, upload image, Save Options. View site, nothing. I've got PlatformPro 1.2.0 installed, and PlatformBase 1.0.4 installed, and Activated. Thanks all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brianhoney    0
brianhoney

Ok, apparently it updates on the 10th time I hit Refresh... I'm seeing my edits now, but I'm curious as to why I didn't see them immediately after making the changes, Saving, then opening a new window to view the site. And I have been hitting Refresh, and CTRL-F5.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

might be caching, which browser are you using? Are you using any plugins?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×