Jump to content
Sign in to follow this  
paul13

created pages but not showing in nav?

Recommended Posts

paul13    0
paul13

strange thing happened while working on my latest site, I've created pages but they are not showing in the nav bar. Does anyone have any ideas what this could be?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ericmyers    0
ericmyers

Jay, What's your website link; also it could be a plugin affecting this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul13    0
paul13

Hi Eric, the link is http://eslformosa.com/tutors i'm using all the same plugins that i have been using for my other sub domains. this is the only site that has done this. I played around with the defult page so no blog posts would show on the home page and then no more nav. I started over by deleting the pages and rebuilding them and still no go. my email is paul@eslformosa.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate    3
Kate

Hey Jay - Are/were you using custom menus? (In "Appearance->Menus")?

Share this post


Link to post
Share on other sites
paul13    0
paul13

Thanks for your help guys, I'm just going to start fresh. I can't seam to find the problem. To answer your question kate, no i'm not using custom menus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway    3
bryan-hadaway

I think in most cases it's a good idea to use custom menus in: Appearance > Menus so you have complete control over them. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×