Jump to content
Sign in to follow this  
tpage83

trouble after download

Recommended Posts

tpage83

I downloaded Platform Pro, Uploaded it to my site and now I have an error message and can't get to the website this is the error message that shows when I try to get to my site Warning: require_once(/home1/ihpblogc/public_html/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/ihpblogc/public_html/wp-content/themes/platformbase/functions.php on line 8 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home1/ihpblogc/public_html/wp-content/themes/platformpro/core/core.init.php' (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php') in /home1/ihpblogc/public_html/wp-content/themes/platformbase/functions.php on line 8 any idea or help!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

After unzipping the file, have you checked for the instructions on how to upload the theme to your site properly?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×