Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Chaplin

Links Not Working / Double URL

Recommended Posts

Chaplin

Hello everyone,,

I have just discovered links on my site that had previously worked fine but have suddenly stopped working. The links are images with code like this;

<a href="www.website.com/level1/level2"><img src="imageurl"></a>

When I click these image links now, the address they go to is like this;

www.website.com/level1/www.website.com/level1/level2

The url of the page holding the link is pasted in before the link it's going to, causing an error.

I've tried removing the first part in the code: <a href="/level2"> but this doesn't work either.

Completely stuck, and currently with a website that you can't navigate! Help really needed.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chaplin
On 26/10/2019 at 11:05 PM, Chaplin said:

Hello everyone,,

I have just discovered links on my site that had previously worked fine but have suddenly stopped working. The links are images with code like this;

<a href="www.website.com/level1/level2"><img src="imageurl"></a>

When I click these image links now, the address they go to is like this;

www.website.com/level1/www.website.com/level1/level2 showbox.bio/ tutuapp.uno/ https://vidmate.vet/ 

The url of the page holding the link is pasted in before the link it's going to, causing an error.

I've tried removing the first part in the code: <a href="/level2"> but this doesn't work either.

Completely stuck, and currently with a website that you can't navigate! Help really needed.

Thanks!

Thank you my issue has been solved,...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×