Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

saviobarnes

Can't activate pro accounts!!!

Recommended Posts

saviobarnes

Hello,

I have a site I built with Pagelines 5 installed, and under 'Account' it says: 

7 of 15 total Pro licenses available in your account (Grandfathered)

However, when I click on the blue button to activate the pro license it won't let me. And I'm afraid that if I disconnect my Pagelines account and redo it it will mess that up like on some other websites. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
saviobarnes
7 hours ago, saviobarnes said:

Hello,

I have a site I built with Pagelines 5 installed, and under 'Account' it says: Akinatorhttps://xender.vip/ https://testmyspeed.onl/

7 of 15 total Pro licenses available in your account (Grandfathered)

However, when I click on the blue button to activate the pro license it won't let me. And I'm afraid that if I disconnect my Pagelines account and redo it it will mess that up like on some other websites. 

my issue has been solved!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
randybonnette

Hello,

How did you solve the issue? What is the solution? Please share your tips. I tried to delete pl 5 , deactivate all plugins and then install pl5 again - nothing worked. How can I check if it's an SSL problem? Perhaps, I need to check the documentation

Just now, randybonnette said:

Hello,

How did you solve the issue? What is the solution? Please share your tips. I tried to delete pl 5 , deactivate all plugins and then install pl5 again - nothing worked. How can I check if it's an SSL problem? Perhaps, I need to check the documentation

what to do if I had site migration issues (the license could not be transferred)? And then I have to write my paper on Building Dynamic Web Sites with editor's notes (David Malan).

Share this post


Link to post
Share on other sites
JackFlack

How did you deal with this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DavidHide

If the problem persists you can contact pagelines support experts for help. you may check eduloh I am pretty sure that it will give you an option tp solve it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×