Jump to content
MrFent

Get clone_id

Recommended Posts

MrFent

When developing a section in PL5, if I wanted to echo the section's clone ID, how would I go about doing this?

In DMS, I would use:
echo $this->oset['clone_id'];

but I can't seem to figure it out in PL5

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrFent

what I am wanting to do is echo the unique section ID inside the section_head for the purposes of <style></style>

 
 
I'm sure there's a way to get this from the section, I just can't remember how.
Edited by MrFent (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
MrFent

I figured it out:

 

$this->meta['clone']

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Jared Smith
      By Jared Smith+
      I'm using the Impulse section for a screen wide image. I'm seeing a funny thing though, whenever I turn off the page editor, all the impulse section pictures disappear.  It has been saved.  Any ideas.  I can send you login links if need be.
      With Editor ON (note, no save button)
      you can see the waterfall image
       
      When I turn editor off, it goes away
       
      Any suggestions?


    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • thirdstonemedia
      By thirdstonemedia+
      I've been fighting with a resolution issue ? Want to use Flick Slider, the site looks great on my monitor but client says she can't see bottom of homes. I believe she's on an old PC using outdated browser/s ... but, she's important to me and I'd like to make this work, on her system. Without asking her adjust her own set-up. 
      I put the Flick Slider inside a container, here ::
      http://becauze.xyz/home-five
      Set the Height of Flick Slider to 50 Base ... I don't know how this works exactly ... there is a Base then a Min ... but, haven't adjusted the Min ::
      http://becauze.xyz/home-four/
      Tried using Splash Up, which presents the same issue (she can only see top of home) and she wants several images to rotate on Home page, so not sure this would work anyway ::
      http://becauze.xyz/
      I have tried going into Layout and making the width narrower, and that does make the site narrower, but the homes still don't display in full, on her system. Help ?

      Here are her screen grabs, both desktop and iPad  (dumped the chalkboard background).

      FInally, she said these look great ::
      http://www.sinclairaia.com/
      http://www.kristihanson.com/
      What am I doing wrong ?? Is there a better way to accomplish making the site look great on any resolution at any size ?
      Joanne
      (Longtime Pagelines-lover.)


    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.anewbeginning.com the "toggle" function mysteriously stopped working.  I have tried all browsers, tried disabling plugins, removing all the relevant CSS but still cant understand why it isn't working.
      The toggle is placed on this page: http://anewbeginning.com/?page_id=15965 and http://anewbeginning.com/?page_id=10779 but it does not display.
      On my other Platform5 websites, that exact code works fine: see here http://4aa.d11.myftpupload.com/?page_id=123
      Code is the same. Please help, thank you!
    • Kedark
      By Kedark+
      Hello, I created a shop on platform5 woocommerce. The curse my account, password reminder moves page instead of the page WordPress password reset woocommerce. The site itself password reset woocommerce works and is available. Linking itself is bad.

      Same store on the DMS was not an issue, he appeared only on Platform5. (link https://ekostrefa24.pl/moje-konto/)

      There is also the problem with the change of logo on the / wp-admin - despite setting all the icons as a store logo, still displays the original logo WordPress.

      Can someone help me?

      Regards
      Kedark
×