Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jdubdigi

Onepage blog section is missing

Recommended Posts

jdubdigi

The blog section from onepage is no longer displaying on the website, it just shows 'content missing'

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Hi, did you try to deactivate all the plugins?

Did you have any error in the console?

Could you please put the URL of your website?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Moti
      By Moti+
      How do I hide the dates from the post thumbs in the Onepage template BlogModule?


    • jdubdigi
      By jdubdigi+
      Onepage plugin is not working on an iphone. The page does not scroll properly and sections are partially missing, any ideas what the problem could be?
    • daniel_r
      By daniel_r+
      Hello 
      If i hide a module in the onepage section (the gallery module f.eg.) i can not scroll down futher...
      Could you check that?
      Daniel
    • ivaemer
      By ivaemer+
      I've got the problem with Onepage plugin ..
      First two sections - Intro and Gallery Module are not showing on iPhone and iPad...help asap please
       
       
    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi,
      We are testing the very nice Onepage and we are getting into some trouble.
      When we deactivate a section, let say the Blog Module, after when we try to scroll in the page we can't get to the sections after the section we have deactivated. We have tried in Chrome & Firefox.
      On a iPhone it is event worst since event with all the modules activated we can't see the whole page, the first thing I see is the list section and I can't get up to the other sections.
×