Jump to content

Recommended Posts

jharri74

Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.

When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.

I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Hi, why you don't try to use the Contact Plugin of PageLines?
It is very good and you can add and modify all the content.
anyway, Can you please attach your website link and a screenshot of the problem? 
Thank you! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Sorry for the delay I was trying to find the problem.
I searched for the console error ( Uncaught ReferenceError: wptValidationForms is not defined ).
And I found in the support of wp-types the same issue.
seems like you have to exclude the validation.js script from the scripts to be deferred.

The plugin is creating JavaScript errors with PL5 
https://wp-types.com/forums/topic/uncaught-referenceerror-wptvalidationforms-is-not-defined-2/

 

Screen-Shot-2017-10-24-at-12.10.12-PM.pn

Share this post


Link to post
Share on other sites
jharri74

Thank you but I am not sure how to do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jharri74

Thank You. I did check the Enable Plugins Script Loading and still getting the same results. I have a ticket open with WP-TYPES with the info you provided. We'll see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Great, I also will try to find the solution to this problem, but it repeats a lot in the WP-TYPE forum so probably it is a common problem of the plugin.

Thank you! I hope we can find the solution soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jharri74

So far it was suggested that I change the head.php file to:

<?php pl_standard_head(pl_edit_head()); ?>
<script type="text/javascript">var wptValidationForms = wptValidationForms || [];</script>

 

and now it also suggested that there is another error coming from common.js (pl-platform/engine/ui/js). Can this file be dequeued or disabled? At least to test?

Thanks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jharri74

I do have the latest version of the plug-ins. There's nothing we can do about the error coming from common.js ?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jharri74

Hello, any thoughts on the above post?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Christian
      By Christian+
      Hi everyone, since Instagram had allowed to publish in different ratio formats (instead of only square ratio) the grams stripe has different heights. Can you tell me if i can fix it easily with some CSS?
    • fabienfons
      By fabienfons+
      Hi,
      Impossible to download platform 5 from your website (security alert)
      Impossible to download platform from wordpress (no results when I search Pagelines in the wordpress extension platform...)
      What is happening ?
      Pgelines is dead ?
      No news on your blog since 2016... I am a bit worried..
      Fabien
    • Kedark
      By Kedark+
      Hello. I have a big problem, platform 5, the save changes button does not work. All the time, "spins" and can not save modifications. There was information about the account refresh or re-login (due to the token), everything has been done, still saving does not work properly. Help.
      I got an answer on facebook that you have to put the site from scratch, I have a dozen or so - it's some tragedy. So ask for help !!!
      Regards, Kedark
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello,
      My Site is showing the dreaded white screen of death i have disabled all plugins, disable theme yet it has not come backup...
      The default wordpress 2015 displays when i activate it, anytime i activate platform 5 it continues to show a white screen 
      I have increased the memory limit, added PHP ini, all the suggested advice i have followed...can someone tell me what to do ASAP 
      Regards


    • jordangross
      By jordangross+
      Here's what I see when I try to download Platform 5:

       
      Is Platform 5 still being supported?  Most of the comments in this forum look a year old or older.
×