Jump to content
  • Similar Content

    • MiraAdmin
      By MiraAdmin+
      Looking for some help on a recently developed issue. Editor will not load. 
      Theme:  DMS2
      Error from:  Chrome - Inspector - console view
      Error message: Refused to execute script from 'http://xxxx.xxx/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/gettext.js/?ver=4.9.7' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
      Occurs on all sites on same server. 
      WP versions to 4.9.5, 4.9.6, 4.9.7 = same behavior. Worked properly on these same versions until 07/04/2018.
      No new plugins. Isolating plugins offers same behavior. 
      Server vendor reports no changes, patches, etc. 
      Server re-starts no impact.  

      Thank you. 
    • StuLeeUK
      By StuLeeUK+
      I'm having an issue when trying to access the 'extend' area of Pagelines - just get the spinning wheel and then this error code has now appeared - 
      Platform 5 Connection IssuecURL error 77:
      Any ideas?
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • stebac
      By stebac+
      Hello.
      I am attempting to create a site in a staging environment before i push it live.
      I created a subdomain so the URL contained the word staging:
      http://www.advancecounsellingandtherapy.org.uk/staging/
      But when i activated my account it has used a token.
      I have clearly not done this correctly so i am hoping you can give me some pointers on how to achieve this and not use up tokens .
      Thank you in advance.
       
       
×