Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Steve Webb

Staging site connection error

Recommended Posts

Steve Webb

I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:

 

Quote

Platform 5 Connection IssuePossible Token Issue: Please try the refresh button under account, or disconnect and reconnect to get a new token.

 

I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:

Quote

Notice: Undefined property: WP_Error::$access_token in /home/imetropo/staging/2/wp-content/plugins/pl-platform/lib/oauth.php on line 128
Notice: Undefined property: WP_Error::$refresh_token in /home/imetropo/staging/2/wp-content/plugins/pl-platform/lib/oauth.php on line 129
Notice: Undefined property: WP_Error::$expires_in in /home/imetropo/staging/2/wp-content/plugins/pl-platform/lib/oauth.php on line 130
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/imetropo/staging/2/wp-content/plugins/pl-platform/lib/oauth.php:128) in /home/imetropo/staging/2/wp-includes/pluggable.php on line 1210

Can someone tell me what I'm doing wrong?  

https://staging2.imetropol.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Hi! One time you go into your Dashboard, go to PageLines, account and then refresh, sometimes takes a few minutes.

I hope this helps you! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steve Webb

@edgarcheverier

Thanks for the suggestion, but since I am no longer connected to the account, there is no refresh button currently.  Only option to connect, which when the button is pressed, again gives me the php error I listed previously.  Just a white screen with that error.  Any insight with a fix is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

You are welcome! let's see if we can fix it out.

Did you try to deactivate all the Plugins in order to see if it is a conflict?

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Did you change the name of the root folder in the Plugin?  "pl-flatform"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Steve Webb

@edgarcheverier

No, nothing was changed.  Just the warning asking to refresh, or if that didn't work, to dis, and then reconnect.   

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

So this happened without you doing anything? 
ok so probably your host is blocking the auth requests, can you please contact them, in order to see if they have the problem.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • rich_162534
      By rich_162534+
      I am building a site from scratch using PL5. I have many sites running this framework. When I add WooCommerce, it breaks the site causing the following error: PHP Warning:  Illegal string offset 'post_id' in /home/onlinema/public_html/commass/wp-content/plugins/pl-platform/lib/shortcodes.php on line 243.
      Same when I add lots of other plugins it seems including Justified Image Grid and Envira Gallery.
      Any idea what's happening here? 
    • MiraAdmin
      By MiraAdmin+
      Looking for some help on a recently developed issue. Editor will not load. 
      Theme:  DMS2
      Error from:  Chrome - Inspector - console view
      Error message: Refused to execute script from 'http://xxxx.xxx/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/gettext.js/?ver=4.9.7' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
      Occurs on all sites on same server. 
      WP versions to 4.9.5, 4.9.6, 4.9.7 = same behavior. Worked properly on these same versions until 07/04/2018.
      No new plugins. Isolating plugins offers same behavior. 
      Server vendor reports no changes, patches, etc. 
      Server re-starts no impact.  

      Thank you. 
    • StuLeeUK
      By StuLeeUK+
      I'm having an issue when trying to access the 'extend' area of Pagelines - just get the spinning wheel and then this error code has now appeared - 
      Platform 5 Connection IssuecURL error 77:
      Any ideas?
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
×