Jump to content
roryorr

Clicking on blog post reverts back to blog page not individual post

Recommended Posts

roryorr

Hey guys, for some reason clicking on a post item in the masonic extension does not take you to the actual blog post, instead it reverts back to the main blog page. https://easyconsulting.com.au/marketing-news/

The URL does change as if it's going to the post but the screen does not change. Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Hi! I'm using right now the masonic extension and works without problem. 
I modified your HTML and I put another URL and it works.

In Setting Permalink, which option do you have?
Why don't you try to change the URL in your post?

 and let's see if it works. 

Edited by edgarcheverier (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
roryorr

For some reason when adding or removing a section to the main blog page it also does the same for each posts page e.g. adding in the WP Content/Loop for a blog post also adds that to the main blog menu page, and adding the Masonic section to the main blog page also adds it to the page for every blog post. A bug or just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Did you try to deactivate all the plugins except Masonic in order to see if it is a plugin conflict? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×