Jump to content
Myntillae

[Solved] Blog Post Content Not Showing

Recommended Posts

Myntillae

Hello,

I'm having issues with blog posts not displaying on a site with Pagelines 5 and can't figure out why you can't see the blog post content when you click on a blog post. It's not a theme or plugin issue as I tested that already. I've attached a screenshot of an error in the console. Not sure how to fix that error (and reuploading the plugin isn't fixing it either). Please help! Thanks. 

https://andersonsbicyclerental.com/the-2017-fleet/

Screenshot 2017-09-07 15.18.31.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ray

The page is loading the html. Seems like a section is missing content in the "subheader". Can you please share a screenshot of the editor items

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Myntillae

Is this sufficient? Let me know if you need more info. I could tell it was something in the subheader, but can't figure out what it is that's missing. 

Screenshot_2017-09-12_19_19_10.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Myntillae

Thank you! Not sure how that code got that way, but I just added some custom CSS to fix that. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×