Jump to content
kellid

[Solved] Favicon not changing

Recommended Posts

kellid

Hello,

I'm using the old Pagelines Framework and trying to change the favicon image.  I have not updated to the newest framework, when I did that before, everything got seriously out of whack so until I can rebuild, I'm keeping it as is.  I am using the current Wordpress version.  When I go to site options where you change the logo, I've uploaded a 16x16 also with .ico extension but it's not updating.  Any ideas?  

Thank you!

http://modelalliance.org/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I just migrated from DMS to PageLines Platform 5 and noticed that after uploading my fav icon to Site Images, the default PageLines icon is still showing in my browser as well as in the HTML source code.
      The page in question is www.michaelkummer.com - is there anything else I need to do in order to update the favicon?
      Thanks
      Michael


    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Hi there! I have uploaded images to the site images setting, but still have not had any luck with getting a favicon to show. Could you please provide a better explanation of where the favicon should be uploaded and what size it should be?
      I apologize if you've posted this somewhere, but I've looked through the documentation and can't find any information about this. I'm sure it's going to be easy, but at this point, I'm confused.
      Thanks in advance!
    • enquirer22
      By enquirer22
      After updating neither of these uploaded logos work any more. They are still visible in the global changes section and there is no mention that these are premium utilities.
    • richardmichael78
      By richardmichael78
      Thanks in advance, everyone! 
       
      I logged in to my DMS site-Global-Site-Images. If I remove the favicon for a web page's tab, it will not reflect this in Internet Exploder. Chrome, etc... it works. In IE, it just displays the IE symbol, not the favicon. Any insight would be deeply appreciated. 
       
      Also, granted, this is not very important as it is not public, but the same settings in the same locations for the login page icon and mobile page icon will not remove either, for any browser. The only fix that I've found is to upload a custom one. 
       
      Again, any insight would be deeply appreciated. I love the product, and I love the great support! You guys rock! 
       
       
×