Jump to content
Jared Smith

[Solved] Impulse section disappearing when I disable page Editor?

Recommended Posts

Jared Smith

I'm using the Impulse section for a screen wide image. I'm seeing a funny thing though, whenever I turn off the page editor, all the impulse section pictures disappear.  It has been saved.  Any ideas.  I can send you login links if need be.

With Editor ON (note, no save button)
you can see the waterfall image

 

When I turn editor off, it goes away

 

Any suggestions?

Screen Shot 2017-06-15 at 1.04.50 PM.png

Screen Shot 2017-06-15 at 1.05.09 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jared Smith

hmmm, I've noticed that the impulse image displays fine if I'm not logged in...for whatever reason, it only disappeared if I'm logged in AND the editor is turned off...that's not such a big a deal, I can live with that.  Thanks all!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • micstepl
      By micstepl+
      suddenly, I have issues (had worked for years now), that, when I VIEW certan pages, the PL-editor (bar) does not appear.  basically the URL does not attach the  ".... ?pl_edit=on" when clicking view. somebody knowing what the source of the Problem is?
    • elementalkites
      By elementalkites+
      Good evening. I am attempting to use the Impulse section on a page I am working on (https://dev.elementalkites.com). The tool seems to have the ability to overlay a logo on top of the slider images but in my case it isn't working, even though I have added the logo file and given it a height to display at. I have attached a screenshot for reference. Any help would be appreciated.
       
       
    • tomtwigg
      By tomtwigg+
      There are some Impulse qualities (title, subtitle, alignment, overlay opacity) that I would like to modify, but when I view source I see that unlike other feature sliders that I've used with PageLines, Impulse seemed to be completely executed via script. Usually I would identify the div class or ID and change via LESS/CSS, but I've not a clue as to how to do it with Impulse. Any help is greatly appreciated.
      -Tom
    • cstudio
      By cstudio
      Hello,
      I need some help!  I am trying to add a Square booking script.  When I add it to a embed section it crashes the page editor and I am unable to save the page version.  I have tried using different browsers with the same result.
       I can add the script on the backend in the word press content area and get it to show and work, but it look terrible.  A page with in a page.  http://www.zoeanastacia.com/booking/.
      I need help getting the page editor to work properly or to make the wp content section to not look like an 90's iframe.
      Thanks
    • burkemedia
      By burkemedia+
      Oddly, this is only happening on ONE website/WordPress installation. I've tried uninstalling and reinstalling Impluse as well as Pagelines 5, I've tried getting rid of my custom CSS/LESS with the LESS extension ... still not working.
       
      Basically, when I try to use Impulse it looks and functions wonderfully... UNTIL I refresh the page or view it logged out in another window... then it only shows a navigation menu.
      Screenshot below.
        

      Any idea as to what's wrong?
×