Jump to content
hgmedia

[Solved] Featured Image issue

Recommended Posts

hgmedia

I am having a problem with the featured image on my posts. It is forcing the title into the right sidebar.  What is the solution for this? See attached screenshot. Thanks.

Screenshot

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Can you please provide a link to this site.

Thank you


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Is this something that just happened or has it always been like this.

Because it looks like there is some additional css that could be giving you a problem.

I was able to fix it within the Dev tools.

There might be another plugin cuasing a issue.

ice_screenshot_20170608-153440.png


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hgmedia

Ah ok, thanks Aires. You must be on to something...what was the CSS that you deleted?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
hgmedia

Thanks for the help guys.  What would you suggest as a solution? Considering this is happening to many posts...the client doesn't want to manually go through every previous post to fix by reattaching featured image.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ray

I suggest deactivating plugins to figure out which one is causing the inline styles that are breaking your site. Then contact the plugin developer about the issue.

 

Thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×