Jump to content
jeomiland

how remove spacing top banner, below navbar, fixed-top-pusher jquery/caching issue?

Recommended Posts

jeomiland

Hi

I found this topic

which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.

Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:

<div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
<script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>

and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?

And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
<img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jeomiland

Hi guys
Hoping someone can reply to this topic, since the issue remains - in Safari.

Go to https://cassclayton.com in Safari and you will see a gap between the top Navigation bar and the top banner graphic upon your first pageload. Just reload the page or navigate to another and the gap disappears. Seems to happen just in Safari (and maybe iPhone? don't have one i can check on).

Hope someone can help!!!

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
edgarcheverier

Hi,

I opened your website on Safari and Chrome and they look the same.

Also, in both of them, the media CSS for small screens is working.

I opened on my Phone on Safari and Chrome and they also look the same 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×