Jump to content
Grant Turck

[Solved] EMERGENCY SUPPORT - Nav Pro Site Breaking

Recommended Posts

Grant Turck

The Nav Pro section on our site venicepride [dot] org keeps breaking. Can someone help us out with why it is breaking or how to fix. Willing to pay. 

Screen Shot 2017-04-28 at 4.34.51 PM.png

IMG_5392.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ray

Hi @Grant Turck,

Took a look at your site and NavPro seems to be working fine on both desktop & mobile. There is a few errors from "Unslider" which could be causing problems. https://cl.ly/kY2M

Thank You

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Greetings
      I just migrated an old DMS2 site to PL5 at cassClayton.com. If you look at the site on Safari browser, you will see the top nav bar (NavPro) is white, but gets revealed as you start to scroll the page. NavPro is used in the Header section, then a Text section in which I have Shortcode for the Smart Slider3 plugin. Would have preferred to use a PL-compatible slider but found it difficult to get Flick and Impress slider to simply fill full screen, just height of images (they were filling whole screen, hence large black area filling in the rest).
      So seems on Safari that the load order of the plugin may be causing the Nav bar to be overwritten? or something. 
      Hoping someone can help?
      thanks...  (works fine on Chrome, Firefox, even Tor, just not Safari)
    • mtaus
      By mtaus+
      How can I remove the Search function from NavPro?
    • fabienfons
      By fabienfons+
      Hi,
      I have 2 problems with the nav pro-section : 
      First : 
      When I set a dark gray background color, and when I set light text, it works, but when I click on research, when I write text, it appears in white... so I cannot see what I am writing...
      Second : 
      When I click on research, they is a French grammatical mistake...
      How could I correct it with the right word ?
    • petere21
      By petere21
      1. When I use the Navpro section in header with PL5 framework I loose social icons in mobile view (dtp and tablet are ok) Almost 50% of clients come from mobiles. Without this icons is menu unusable.
      2. Text of submenus is alligned center and there is no feature to allign it left.
      Do you have any ideas? thnx
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi fellow forum members,
      Is it just me, or has the PageLines staff gone dark? I have multiple open threads with zero response and some have been open for months. As a paying customer, that is pretty frustrating. Does anyone else has made the same experience? Any suggestions on how to get support here?
      Thanks
      Michael
×