Jump to content
  • Similar Content

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • Kedark
      By Kedark+
      Hi,
      how to set the menu navi:
      - The background color when you expand a submenu,
      - Background color on mouseover,
      - The color of the text,
      - Width of submenu
      Please help, nowhere in the forum I have not found the answers to these questions ..
      Regards
      RKA
       
    • triggerfish
      By triggerfish+
       I have setup the Navi (content width) to show the burger icon for my menu system (desk and mobile).
      It works great..displays only the Burger..BUT ONLY when on the Default Menu (which is not a real menu, but some random selection of pages).
      As soon as I select the MAIN Menu in the Navi settings it suddenly displays all of the menu items...which I don't want.
      The domain is not pointed yet..it is at 162.219.161.131
      If you know how to trick your computer the website is here... http://phw-homes.com/home-dms-2


    • balfred1345
      By balfred1345
      null When I tested Search using the search field in Navi, it throws the error as shown in pastebin: http://pastebin.com/DJ079bmy
      Is there a fix for this? If there is no fix, can you please tell me how to disable search in Navi?
      Thanks,
      Bruce
    • suecockburn
      By suecockburn+
      I've been encountering problems on a few sites (for a few months now) when I go to edit an existing DMS site Section, and today the Navi image. These are existing sites built on DMS that I've needed to edit some minor piece, like the padding on a Canvas, or text in a text box, or an iBox, and today the text box and the logo image in the Navi navigation bar. It seems that when I first login and open a page to edit I'm able to make a change, but then if I try to edit another section the first section I edited remains frozen and I'm unable to choose or edit a different section without going out of that page, opening and editing or doing something else on the site, and then coming back to the page ... at this point I'm then able to choose a different section.
      In the case of the Navi bar, the new image shows up in the visual editor initially but it doesn't take on the new site. And, if I refresh the page after publishing, the old image shows again in the Navi. 
      Any assistance would be appreciated.
×