Jump to content
ProCom

[Solved] WooCommerce Product Page Issues

Recommended Posts

ProCom

I am trying to resolve a few issues. The first one is when I have the Platform 5 activated the product image will not display. However, once I deactivate the plugin the image will appear.  Can someone tell me if there is a article on how to customize the WooCommerce product, and shop pages using PageLines? 

 

 

platform5 product.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Can you please provide a link to the issue.


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi @ProCom,

You need to add the quickshop section to product page if that is the section you are using. 

Remove the theme content and replace it with quickshop and things should work as they should.


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ProCom

Aires+

I tried the Quickshop plugin and once I actived the plugin it will hide the image. However, if I deactivate the plugin the image will appear? 

 

 

store1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
ProCom

The shop page is working perfectly now. Thank you for your help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • bnapoli
      By bnapoli+
      I have Quickshop installed on my WooCommerce section of this website: http://a04.125.myftpupload.com/
      Main Shop: http://a04.125.myftpupload.com/?page_id=1198
      I've having what appears to be CSS issues on the individual product pages. After cleaning up any code accessible from the wp-admin, the page still appears broken. I never tried to customize it, it just came broken like this right out of the box.
      You can see examples of it broken on every single product page, see here:
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=futaba-14sg-14-channel-2-4-ghz-radio-system
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=gremsy-gstabi-h7-brushless-3-axis-gimbal
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-inspire-1-zenmuse-x5-gimbal-and-camera-unit
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-wookong-m-flight-controller
      Can somebody help?
    • King Creative Design
      By King Creative Design+
      I am setting up a Woocommerce site using PL Framework and Platform 5. I added a hook so the category description appears under the category page titles (on archive pages). However, it also appears under the title on the main "shop" page (which I have renamed "Catelog" page). There is a default description here and I can't figure out for the life of me where it is being generated from so I can change it. Any ideas how to change it or delete it on the main shop page ONLY? The staging site is here - http://16e.117.myftpupload.com/ and the page in question is http://16e.117.myftpupload.com/catalog/
      I have hit up Woocommerce support and they weren't familiar with Platform 5 and recommended I contact you.
      Your help would be appreciated, thanks!
      Michele

    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
      Hi
      First of all, sorry for my bad english.
      I have a shop with Woocommerce, platform-5 and PL Quicshop, and it´s all OK, but there is a prloblem: in the category page product I don´t get dosplay the bubble "price" when the product is in sale. 
      Example:
      This is my product category page, without the bubble: https://globosdemar.com/categoria-producto/collares/
      And this is othrer shop with the bubble: https://www.usaprocom.com/product-category/fireplace-systems/
      Somebody knows how solve this?
      Thanks
    • jharri74
      By jharri74
      Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.
      When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.
      I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7
      Thanks.
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      Hi, I'm using a series of Loops sections on our PL5 site (insights.adaptiva.com), and on one section, I'd ideally like the loops to link to external URLs that are defined in the post in WordPress. Is that possible?
×