Jump to content
aflalo

Content Not Listing in Page Editor

Recommended Posts

aflalo

I am working on a refresh of a site. In Page Editor when i click on either the NewsFront section or the Wordpress Content section - the page refreshes and shows me the preview but it does not list it in the page layout in the Page Editor on the side (screenshot attached). When i save the changes it reloads and the section is gone. Strange? I've tried changing browsers but the behavior persists.

Screen_Shot_2017-02-22_at_10_31.50_AM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

is it throwing a JS error in the console by chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites
aflalo

So weird, i flushed the cache and rebooted and loaded the JS console and it just started working. Karma I guess.

One think i've noticed, when i'm viewing a post now it used to replace the thumbnail in post view with the actual video if it was designated a video post. Is there an easy way to accomplish that? It may have been part of the theme i was using prior, but, i'm much happier that i've moved this site over to Pagelines.

http://www.yourtechreport.com/2017/02/21/sennheiser-mke-440-dslr-microphone-ears/

 

Marc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×