Jump to content
statusspb

More bugs in Plugins

Recommended Posts

statusspb

Good day to all!
In the course of using found some design problems:
1) Font size, and alignment Navpro plugin only affects the social buttons. (Not on the menu font size). Screenshot 1.png

2) Submit button does not change its size after increasing the font size of the block. Screenshot 2.png

Also, I think that the defaul align of the button must be in the center (because of the header alignment)

3) Pins plugin bugs: (YOUTUBE VIDEO)

 

3.1) The first press load has an undesirable display temporarily data that looks very ugly and not professionally.

3.2) A second press load is still going rearrangement posts. (Initially they are sorted incorrectly) see 14th post.

3.3) A Load more button is active even the posts are at ending.

1.png

2.png

Edited by statusspb (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Can't see the video, but i'll take a look and see what i can do to improve the other stuff you mentioned.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ray

Hi there @statusspb

1) Font size, and alignment has been updated on the latest version 5.0.8

2) Submit button text size is now editable and title alignment is adjustable on the latest version 5.0.1

3.1) Not sure what you're talking about, are you talking about the "loading" text?

3.2) Posts are sorted in a pinterest-like way which is what this plugin is meant to do. The next post is added on the spot that's closest to the top, example: https://cl.ly/j5W9 

3.3) Currently working on this, we'll keep you posted.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb

Hello @Andrew and @raylonet!

I recently adjusted the video, you can now see that I was referring to earlier. After updating NavPro became incorrectly displayed on mobile devices. Menu Button crawled right out of the screen

Screenshot_2017-02-09-19-38-13-334_com.android.chrome.thumb.png.3444832e263f1f3a119cc50ef72cecef.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

logo looks ok to me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb
1 minute ago, Andrew said:

logo looks ok to me?

? do not understand

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

I cant see the remaining bug in the logo 

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb

I mean the search button and the menu button. They got right off the screen. The logo looks good. (may be you mean this post?)

Video from youtube regard to these items:

3.1) The first press load has an undesirable display temporarily data that looks very ugly and not professionally.

3.2) A second press load is still going rearrangement posts. (Initially they are sorted incorrectly) see 14th post.

3.3) A Load more button is active even the posts are at ending.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • mtaus
      By mtaus+
      I'm using MegaNav on this site and the menu items and logo are "sticky" (which I selected), but the background scrolls. 

    • Kedark
      By Kedark+
      Hello. I have a problem with the PINS plugin. Social media icons (facebook, twitter) are not displayed correctly (squares instead of icons). I would like to turn them off to not display. Request for help.
      Regards
      RKA
    • abeedle
      By abeedle+
      It appears that within the default settings for MegaNav menu items are slightly opaque when they are not selected or hovered over. Then on the selected page and on hover of the menu item opacity goes to 1. It's not a big deal in most cases but we are including a button on a client's menu and the white text just doesn't stand out as well unless you are on the page itself and the opacity has changed to 1.
      My question is whether there is a way to essentially flip the default settings so that when a menu item is not selected/hovered over the opacity is 1 and when the page is selected/on hover the opacity is slightly less than 1.
      I assume the fix would be by using custom CSS and we have tried a few different methods of attempting to target the menu opacity without success.
      Any help would be greatly appreciated! Thanks!
    • oseehys
      By oseehys+
      Hi @raylonet @Aires Dagraca A. Hey Guys, if i can fix this i wont be here, please help out here.
      I am trying to align some of my menu Items to the right, as it is on Pagelines website, Pagelines is using Navpro, i am aware.
      But i am using Meganav and UberMenu, because it naturally synchronize with Ubermenu, NavPro doesnt.
      How can i align my menus to the right and leave the primary menu at center, see images

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

×