Jump to content
Sign in to follow this  
statusspb

PostGrid Meta

Recommended Posts

statusspb

Cannot save a Meta Bottom settings.

After saving it resets to default (post_date).

metabug1.png

metabug2.png

Edited by statusspb (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

can you clarify? I can't understand exactly what the problem/question is...

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb
23 hours ago, Andrew said:

can you clarify? I can't understand exactly what the problem/question is...

I want to delete the post date (do not display). I remove all information from the meta. Date Posted is no longer displayed. After you save and reload the web page post date is displayed again.

Edited by statusspb (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

which section is this? could be a bug with the section. 

Alternatively, make sure you dont have an issue with a javascript error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb
2 hours ago, Andrew said:

which section is this? could be a bug with the section. 

Alternatively, make sure you dont have an issue with a javascript error.

This is a Postgrid section

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Ok, did you try an alternative string like a ' ' (space) and see if it fixes it? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
statusspb
17 hours ago, Andrew said:

Ok, did you try an alternative string like a ' ' (space) and see if it fixes it? 

Works fine, thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×