Jump to content
brentmade

Pagelines Not Saving

Recommended Posts

brentmade

Hello everyone,

I've had a website up for awhile with no problems. PageLines has been great. But now I try to make changes inside the "Page Editor" and click save, it shows that it saved but when I refresh the page, nothing saved.  

If anyone could help me with this issue, I would greatly appreciate it.

Thanks,

Brent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

What version on PL5 and WordPress?

Any other plugins?

What host?

Any messages in browser debug console?

Share this post


Link to post
Share on other sites
brentmade

Hello,

Thank you for the quick reply.

I'm using PageLines Child Theme version: 5.0.95

Plugins: 

PageLines Platform 5 version: 5.0.130

PageLines Plugin Custom LESS version: 5.0.5

PageLines Section Flick Slider version: 5.0.8

PageLines Section MegaNav version: 5.0.14

Pardot: version: 1.4

Ninjaforms version: 2.9.56.2

WP Database Backup version: 4.3.4

WP BackItUp version: 1.13.1

Host:

1&1 

Console Errors:

None

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Update pl-platform you are running a very very old version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Where did you get such an old version of the plugin so we can make sure this does not happen again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brentmade

I have updated all plugins and I am still not able to save.

This version was on my computer when I downloaded it from Pagelines awhile back.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

There must be some sort of error somewhere, feel free to click the billing link above, supply a link t the site and admin username and password and i'll take a look later.

Share this post


Link to post
Share on other sites
brentmade

Ok, thanks!

I would greatly appreciate the help.

I have sent you my website and user details.

Thanks,

Brent

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Got the login.

Was testing on the sample page.. when builder is on the test sections are there, turn it off and their gone.

Looking at the repose from your sever, php 5.2.11, thats from 2009. 5.2 was made EOL in 2010

Please for the sake of security update php.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×