Jump to content
Sign in to follow this  
bdroberts01

Template setup area blank in administrative area

Recommended Posts

bdroberts01

Hi, I have not seen the template setup (drag/drop) area show up yet in PlatformPro, therefore cannot customize site pages. Upgraded to WP 3.0.2 and latest PlatformPro. No change. Am getting this JS error on the admin page. Am I missing something? Webpage error details User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB6.6; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C) Timestamp: Wed, 8 Dec 2010 16:07:26 UTC Message: Invalid property value. Line: 116 Char: 165 Code: 0 URI: http://www.naturalhealthguidebook.com/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load=jquery,utils&ver=0e4de088c1d51cff99f6e17399d2c995

Share this post


Link to post
Share on other sites
bdroberts01

Like to add, this only on IE, FF shows the template area editor. Does this mean PlatformPro is not certified for IE?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Haven't heard of anyone with this issue before. It should work with IE8 no problem. Can you not use FireFox in the mean time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×