Jump to content
JudithKlinger

[Solved] Extensions Not Loading

Recommended Posts

JudithKlinger

Pagelines Platform 5.1.5

I did the upgrade this morning and extensions are not loading on the Page Editor.

Anyone else? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Have you tried turning the editor off then on again? Are you sure the extension plugins you are looking for are active?

Last couple of releases have been quite minor.

Ive checked a few installs everything seems to be in place.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

I turned the editor off and on and that seemed to do the trick. 

 

This last release did little stupid things...my menus are wonky. Never display the same way twice. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
30 minutes ago, JudithKlinger said:

Never display the same way twice

What do you mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

One time they show up as expected...another with the hamburg menu icon and different sizes.  

Its the same code copied to each page... couldn't put it in the header. 

Screen Shot 2017-01-24 at 6.52.41 PM.png

Screen Shot 2017-01-24 at 6.52.57 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Well meganav extension was last updated in May 2016.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×