Jump to content
Rob Thomas

NavPro and Rollover State Error?

Recommended Posts

Rob Thomas

I have built a few sites exactly as this one--with a few "stacks" of NewsFront underneath a menu with NavPro (basically, this style is my dream blog). In building this current site this week (URL below), the NavPro menu is disappearing due to rollover states with NewsFront (or any other roll over state PL section). This happens in Chrome only and not in Safari or Firefox. I have built the exact same site on the same server, using the same sections, and this does not happen. 

Odd things: this seems related to scroll? if you go down a couple of panels in NewsFront, there is no effect. It only seems to happen when the scroll state is towards the top of the browser window. Again, I have sites built the exact same way and this does not happen. It has nothing to do with the NewsFront sections. It seems to be the scroll state (where the scrolling is at relative to the NavPro menu). 

The only plugins I have are PL plugins and then Wordfence, Yoast, and Wordpress Importer. Deactivating those plugins does nothing. 

Does this ring any bells for anyone? The site is not yet finished (my apologies). It is being developed live but won't be in use until exactly 7 days from now. It is kind of odd ...  

http://melodrama.io/blog/

It is only on this page and with rollover state items in Chrome that I am having this issue. I know because I tried it with other sections with rollover states and I have had the same result. The only script I am running is related to the Magazine section: 

div.pl-mag-close {
    display: none;
}

Disabling has no effect. It's super odd. This site is on D.O. managed by ServerPilot. Thank you for any insights or help. --Rob

PS I can do a screencast, just super tired and lazy tonight. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jennifer

Bump,

Same - I get a white flash on a *sticky* NavPro bar when you hover over the NewsFront images - doesn't happen if the NavPro isn't marked sticky. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jennifer

Note, I just realized that a sticky NavPro flashes when you hover over the PostGrid images, too...which makes sense. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob Thomas

sorry for not responding sooner. the first week of school is a bit hectic.

yes, this is weirdly still happening. let me do a quick screen cast. sorry it's a little long. at the end you can see more clearly how it is related to the scroll status. I have made multiple blogs using the same stacking of this section on the blog page and this hasn't happened. I still don't get it. thanks for any help. -- rob

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ray

HI @Rob Thomas

I'm still unable to recreate the bug: https://cl.ly/j6FW 

My thought is that It's probably another plugin or a chrome extension (since it only happens in chrome). Try deactivating other plugins one by one to check if it's a plugin causing this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob Thomas

Thanks, @raylonet ! I did try that. I have the exact same set up on other blogs with the same configuration. And this doesn't happen. It is super odd. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

possible to inspect the nav while its hidden? live link would be key

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • mtaus
      By mtaus+
      How can I remove the Search function from NavPro?
    • petere21
      By petere21
      1. When I use the Navpro section in header with PL5 framework I loose social icons in mobile view (dtp and tablet are ok) Almost 50% of clients come from mobiles. Without this icons is menu unusable.
      2. Text of submenus is alligned center and there is no feature to allign it left.
      Do you have any ideas? thnx
    • MissT
      By MissT+
      Is there a reason why the Newsfront Section doesn't include sticky posts?  Would be great if it did.
    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      The Nav Pro section on our site venicepride [dot] org keeps breaking. Can someone help us out with why it is breaking or how to fix. Willing to pay. 


    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      Updates to NavPro appear to have knocked out the alignment of the burger menu on mobile view (iPhone).
      https://www.hibbslupustrust.org/

      Version 5.0.9  

×