Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Keith Vaugh

RevSlider error

Recommended Posts

Keith Vaugh

Hi Folks

I have just noticed an error in my RevSilder on two of my pages 

https://www.magva.com/about-us/

https://www.magva.com/what-we-do/letterpress/

On each of these pages the spinner just spins and the content is not loaded when logged into WP/DMS. The pages do load when not logged into WP backend but the error exists.

I would really appreciate someone pointing me in the right direction to resolving this issue.

Many thanks

Keith

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

try disabling your script minification, if you look at the javascript console you have an uncaught syntax error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
abuzzelli

Hey there, I'm having the same issue. Except it's happening when not logged in and my client is getting irritated. It seems to happen sporadically. I don't have any js minification turned on. Any idea why this is happening and how to fix? Thanks!

https://bellissimoplasticsurgery.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
2 hours ago, abuzzelli said:

Hey there, I'm having the same issue. Except it's happening when not logged in and my client is getting irritated. It seems to happen sporadically. I don't have any js minification turned on. Any idea why this is happening and how to fix? Thanks!

https://bellissimoplasticsurgery.com/

did a website speed test, out of 3 tries it failed once and loaded the page twice, 17s load time is... bad. Also there are over 1000 sites on your server, thats 1000+ sites all sharing the same database. Thats why its slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×