Jump to content
jchandon

Templates and Layouts failing after saving a templaye

Recommended Posts

jchandon

Hi,

I'm using PL5 with the Pagelines Framework theme version 5.0.96. After creating a layout, I go to templates and layouts, enter a name and save it. Next I navigate to another page which I want to apply the template to. After clicking on templates and layouts, the side bar has the spinning gear until I reload. The following exception is in the console:

Uncaught TypeError: Cannot use 'in' operator to search for 'length' in {"0":{"id":"1","name":"Temp Front Page","description":"","type":"templates","map":{"content":[{"object":"PL_Content","clone":"u12ce9d3","settings":{"post_content":"","content_layout":"","sb1":"","sb2":"","tplwrap":"unwrapped"}}],"clone":"template","object":"template","settings":{"saved":"1"}},"location":"7"},"1":{"id":"5","name":"HomeTest","description":"","type":"templates","map":{"clone":"template","object":"template","content":[{"clone":"u1gwckk","object":"PL_MegaNav","settings":{"logo_height":"0","saved":"1","navi_content":"","logo":"","logo_height_min":"","hide_logo":"","navi_nav":"","menu":"","search":"","sticky":"","mobile_sub":"","megamenus":"","dropleft":""}},{"clone":"u27d3039","object":"PL_Content","settings":{"tplwrap":"unwrapped","saved":"1","post_content":"","content_layout":"","sb1":"","sb2":""}}],"settings":{"saved":"1"}},"location":"70000006"},"2":{"id":"6","name":"HomeTestAgain","description":"","type":"templates","map":{"clone":"template","object":"template","content":[{"clone":"u1gwckk","object":"PL_MegaNav","settings":{"logo_height":"0","saved":"1","navi_content":"","logo":"","logo_height_min":"","hide_logo":"","navi_nav":"","menu":"","search":"","sticky":"","mobile_sub":"","megamenus":"","dropleft":""}},{"clone":"u27d3039","object":"PL_Content","settings":{"tplwrap":"unwrapped","saved":"1","post_content":"","content_layout":"","sb1":"","sb2":""}}],"settings":{"saved":"1"}},"location":"70000006"},"id7":{"description":"","id":7,"name":"HomeTest3","type":"templates"}}(…)s @ jquery.js?ver=1.12.4:2each @ jquery.js?ver=1.12.4:2drawSavedLayouts @ script.js?ver=411c00:291opt_type_saved_templates @ script.js?ver=411c00:246optEngine @ editing.js?ver=411c00:5(anonymous function) @ editing.js?ver=411c00:5each @ jquery.js?ver=1.12.4:2runEngine @ editing.js?ver=411c00:5(anonymous function) @ editing.js?ver=411c00:5each @ jquery.js?ver=1.12.4:2(anonymous function) @ editing.js?ver=411c00:5

 

After changing the navigation menu from

Oddly enough when I go into the dashboard and come back, the template panel loads. The template seems to have been saved. But I'm skeptical...

This is a multi-site installation with DMS 2 and PL5. This site in question does not have any DMS 2 plugins enabled. The enabled non PL5 plugins are:

BackWPup Pro Version 3.3.5
InfiniteWP - Client Version 1.6.1.1
Wordfence Version 6.2.3

Any suggestions?

Thanks for your help!

Jason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×