Jump to content
Jaime

Woocommerce issues

Recommended Posts

Jaime

Hi,

 

I'm experiencing an issue with Woocommerce and PL5. When I have PL5 active and I click on an item and I get redirected to the shop page. If I turn it off it works fine. The issue even happens when using the 2016 theme from Wordpress. I turned off every plugin and started turning them on one by one and when I activated PL5 it started happening. 

See this vid -> https://db.tt/nNNKbnwS

Any suggestions?

 

I have PL5 v. 5.0.159 and Woo v. 2.6.6 if that helps

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

We really need a url for the site. All the video does is confirm what yo typed here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

So it looks like on your archive page you are using post grid section, thats fine.

But on the single products pages the same sections are there as archive above. so that leads me to think in the scope selector you made it all of type product, that includes the archive pages AND the single ones

So on your 'shop' page make it page only.. and all the product pages need the content section

Screen Shot 2016-10-26 at 20.13.27.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×