Jump to content
richardjacruz

Strangeness with Boxes in PL5 on IE 11 and down

Recommended Posts

richardjacruz

Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.

The website is richcruzchicago.com.

Thanks,

Rich

RichCruzChicagoPlatform5BoxesWeirdness.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • MrFent
      By MrFent+
      I wanted to share something I'm dealing with on my PageLines 5 website. The website is culturedfoodlife.com. I've seen this issue a few times, but it's always fixed itself without me really doing much, so I don't know how to troubleshoot. It'll start out with my page loading all wonky, due to scripts and stylesheets missing. I look at the page source, and towards the top, I see this line:
      <link rel='dns-prefetch' href='//www.group-ib.ru' />
      I have no idea what that website is, or why it's loading that line of code, and then further down, I see it again as the domain that tries to load all of my pagelines section style scripts:
      <link rel='stylesheet' id='pl-pins-css' href='https://www.group-ib.ru/…/plugins/pl-section-pins/style.css…' type='text/css' media='screen' />
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/pl-sect…/script.infinitescroll.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/plugi…/pl-section-pins/isotope.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/wp-conte…/…/pl-section-pins/pins.js…'></script>
      Here's a screenshot: https://www.screencast.com/t/Nqk9YglUf
      So I get that this is why it's not displaying correctly on the front end, because these style scripts don't exist on group-ib.ru, and I have no idea why it's inserting group-ib.ru instead of my domain culturedfoodlife.com.It makes me think I'm being hacked. This seems to be affecting the styles and scripts of pagelines sections. Other plugins on my site load their scripts with the correct domain name.
       
      When I've seen this in the page, it usually fixes itself after a few minutes, but in this last case, it didn't fix itself until I started disabling plugins. I was trying to see if I could go through each plugin one by one to see if I could fine out anything. I disabled everything but all my pagelines plugins/sections, and the issue went away. Then when I re-enabled everything, the issue was still gone. So now I'm clueless as how to keep testing this. Any suggestions?
      The fact that disabling every plugin EXCEPT the pagelines plugins kind of make me think that the issue isn't with pagelines, but then again when the issue occurs, why does it only affect pagelines sections? Andrew Powers I could use some insight. Thanks.
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi, even though I just got a SSL certificate, I can't get the green padlock to appear due to the following error:
      :A file with an insecure url of "http://yemoonyah.com/wp-content/plugins/pl-section-boxes/check.svg" was loaded via the javascript file: https://yemoonyah.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4 on line 3. The insecure URL may not be directly contained in the script file and may exist elsewhere."
      I figured if I delete and re-install the plugin it might fix the problem but will my boxes on the website still be there? Or do I have to redesign everything all over again if I delete the plugin and then re-install it?
    • jharri74
      By jharri74
      Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.
      When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.
      I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7
      Thanks.
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      Hi, I'm using a series of Loops sections on our PL5 site (insights.adaptiva.com), and on one section, I'd ideally like the loops to link to external URLs that are defined in the post in WordPress. Is that possible?
    • uniworks
      By uniworks+
      Running WordPress 4.8.1  Unable to update to new versions of Pageline plugins (6 total). 
×